Informatie voor bedrijven - Duaalstudent.nl
Snel zoeken
Uitgebreid zoeken

Informatie voor bedrijven

De arbeidsmarkt trekt aan en steeds meer studenten staan te popelen om al tijdens hun studie aan het werk te gaan. Bij een duale opleiding worden het werken en leren gecombineerd. Dit kan bij sommige opleidingen gedurende de hele studie zijn, maar veelal is het een gedeelte (bijvoorbeeld de laatste twee jaar van de opleiding). Dit heeft als grote voordeel dat de student al over de nodige bagage beschikt als hij/zij voor uw organisatie aan het werk gaat.
De verhouding tussen werken en leren verschilt per opleiding, maar samen vormen ze een studiebelasting die overeenkomt met een ‘gewone’ voltijdopleiding. Als u kiest voor een duaal student, haalt u een werknemer in huis met lef en doorzettingsvermogen die specifiek op zoek is naar de mogelijkheid om kennis in de praktijk te brengen!

In het menu kunt u meer informatie vinden over duaal studeren, hoe u een vacature op deze site kunt plaatsen, hoe u nog meer onder de aandacht van duale studenten kunt komen en wat de voordelen zijn van een duaal student als werknemer.

duaalstudent.nl slaat een brug tussen werken en leren!

Wij werken o.a. samen met:
                                                                                                       
 

© 2009 Duaalstudent.nl    Nieuwsbrief   Adverteren    Zorgverzekering Vergelijken    Tell a friend    Sitemap